Advertisement

Son Dakika Yangın Istanbul : Son dakika: İstanbul'da askeri helikopter düştü: 4 şehit ... - Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor.

Son Dakika Yangın Istanbul : Son dakika: İstanbul'da askeri helikopter düştü: 4 şehit ... - Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor.. Fatih'te yan yana bulunan iki metruk binada yangın çıktı. Ümraniye'de, dudullu organize sanayi bölgesi içerisinde bulunan bir markete ait depoda yangın çıktı. İstanbul halkalı'da bir binanın çatı katında yangın çıktı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. En son i̇stanbul yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin.

En son yangın haberleri anında burada. En son i̇stanbul yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri yanan binaya ulaşmakta güçlük çekti.

Istanbul Yangın Haberleri - Son Dakika Yeni Istanbul ...
Istanbul Yangın Haberleri - Son Dakika Yeni Istanbul ... from i2.cnnturk.com
Binaların çatıları alev alev yanmaya başladı. Son dakika yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. İstanbul zeytinburnu'da seyir halinde olan bir metrobüste yangın meydana geldi. İtfaiye ekipleri geri dönüşüm tesisindeki yangına müdahale ediyor. Yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. İşte, yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Yangın son dakika haberleri ve yangın haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Üsküdar'da bir binada yangın çıktı.

45 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sağlık haberleri, teknoloji haberleri ve tüm kategorilerde son dakika haberler haber365'de. Alev alev yanan bina havadan da görüntülendi. İstanbul davutpaşa'daki 5 katlı kumaş ve iplik fabrikasının üst katlarında saat 06. İstanbul'un hemen birçok noktasından görülebilen yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 06.30 sıralarında çıktı. 12 ekim 2018, cuma 11:43 son güncelleme: Şirinevler'de bir alışveriş merkezinde (avm) yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, avm'nin arkasındaki metruk bir binada çöplerin yandığını görünce rahat bir nefes aldı. Ekipler 45 dakikada yangını kontrol altına aldı. Ana sayfa arama sonuçları istanbul son dakika yangın. En son yangın haberleri anında burada. Binaların çatıları alev alev yanmaya başladı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Sarıyer rumeli hisarı'nda çıkan yangın söndürülme çalışmaları bir saat sonra tamamlandı.

İtfaiye ekipleri geri dönüşüm tesisindeki yangına müdahale ediyor. İstanbul'da 4 katlı binada yangın: 45 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Son dakika: İstanbul'da iplik fabrikasında yangın! Korkunç ...
Son dakika: İstanbul'da iplik fabrikasında yangın! Korkunç ... from i.milliyet.com.tr
İşte, yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Yangın son dakika haberleri ve yangın haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. İstanbul halkalı'da bir binanın çatı katında yangın çıktı. Alevler binanın çatısını sararken çevrede korku dolu anlar yaşandı. Ümraniye'de, dudullu organize sanayi bölgesi içerisinde bulunan bir markete ait depoda yangın çıktı. Istanbul yangın haberi sayfasında en son yaşanan istanbul yangın gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika istanbul yangın haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur. İstanbul zeytinburnu'da seyir halinde olan bir metrobüste yangın meydana geldi. Ekipler 45 dakikada yangını kontrol altına aldı.

Ile şimdi mamure olan bir semt, bir dakika sonra dişlek duvarları, kopuk bacaları, boynu bükük minareler ile göz yaşartıcı bir.

Milli savunma bakanlığı'ndan 'bedelli askerlik' açıklaması. Alev alev yanan bina havadan da görüntülendi. ©copyright 2019 tüm hakları saklıdır. Tarlada başlayıp evlere sıçrayan yangın söndürüldü. Ümraniye'de, dudullu organize sanayi bölgesi içerisinde bulunan bir markete ait depoda yangın çıktı. Alevler binanın çatısını sararken çevrede korku dolu anlar yaşandı. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. İşte, yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Bugün haberlerinde son durum nedir? Şirinevler'de bir alışveriş merkezinde (avm) yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, avm'nin arkasındaki metruk bir binada çöplerin yandığını görünce rahat bir nefes aldı. İtfaiye ekipleri geri dönüşüm tesisindeki yangına müdahale ediyor. 12 ekim 2018, cuma 11:43 son güncelleme: Sarıyer rumeli hisarı'nda çıkan yangın söndürülme çalışmaları bir saat sonra tamamlandı.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında bir kişi dumandan etkilendi. Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangın haberleri, son dakika yangın haber ve gelişmeleri burada. İstanbul halkalı'da bir binanın çatı katında yangın çıktı.

Son Dakika: İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ...
Son Dakika: İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ... from foto.haberler.com
Yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Son dakika yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri yanan binaya ulaşmakta güçlük çekti. Ile şimdi mamure olan bir semt, bir dakika sonra dişlek duvarları, kopuk bacaları, boynu bükük minareler ile göz yaşartıcı bir. Fatih'te yan yana bulunan iki metruk binada yangın çıktı. Yangın haberleri, son dakika yangın haber ve gelişmeleri burada. Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada! En son i̇stanbul yangın haberlerini okuyup paylaşın, herkesi haberdar edin.

İstanbul bayrampaşa kültür merkezi'nde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri yanan binaya ulaşmakta güçlük çekti. Ekipler 45 dakikada yangını kontrol altına aldı. ©copyright 2019 tüm hakları saklıdır. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada! Ile şimdi mamure olan bir semt, bir dakika sonra dişlek duvarları, kopuk bacaları, boynu bükük minareler ile göz yaşartıcı bir. Tarlada başlayıp evlere sıçrayan yangın söndürüldü. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. Haberler yaşam haberleri son dakika: Zincirlikuyu zorlu center karşısında yangın. Şişli'de bitişik 2 binada yangın çıktı. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 istanbulda yangin haberi bulunmuştur. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında bir kişi dumandan etkilendi.

Ancak itfaiyemiz 5, 5 buçuk dakikada olay yerine gelmiş son dakika yangın. Son dakika yangın haberleri ve en sıcak haber akışı burada!

Posting Komentar

0 Komentar